Global

Erdoğan “2002’ye göre daha huzurlu bir Türkiye var”

Published

on

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün yaptığı konuşmada Türkiye’nin son 21 yılda daha demokratik ve huzurlu bir ülke olduğunu söyledi.

Ak Parti il başkanları toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Elini vicdanına koyan herkes kabul edecektir ki, bugünün Türkiye’si 21 yıl öncesine göre daha demokratik, özgür, fırsat eşitliğinin olduğu bir Türkiye’dir.” açıklamasında bulundu.

Konuşmasında ayrım gözetmeksizin devlet kapısını bu ülkenin tüm evlatlarına açtıklarını belirten Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın konuşmasından satır başları;

Bugün 2002’ye göre daha huzurluyuz. Daha müreffeh bir Türkiye var.

Bugün, milli menfaatlerini Birleşmiş Milletler ve NATO dahil her zeminde korkusuzca savunan, netice alan, diplomasisi etkili bir Türkiye var.

Bugün kendi kendine çıkardığı krizler içinde boğulan değil, en zor şartlarda dahi büyümesini sürdürerek herkesin önüne geçen bir Türkiye var.

Bugün IMF kapılarında borç dilenen değil, kalkınma ve insani yardımlarda dünyaya örnek olan bir Türkiye var.

Bugün kendi milli güvenliği için hiç kimsenin icazetini aramadan operasyon düzenleyen, ordusu güçlü bir Türkiye var. Her alanda destan yazan, gıptayla takip edilen bir Türkiye var.

Türkiye bizim dönemimizde mevcut sistemin merkezine yerleştirilmiş kast düzeninden kurtuldu. “Sen işçisin işçi kal, sen fakirsin fakir kal” dediler.

Devletin kapısını ayrım yapmadan bu ülkenin evlatlarına açtık.

Son 21 yılda ülkemize kazandırdıklarımız için rabbimize hamdediyoruz.
Tüm başarılarda aziz milletimizin çok büyük payı var.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version