Uncategorized

Kripto Boğasından DogeCoin Yorumu

Published

on

Kripto boğasından DogeCoin yorumu geldi. Galaxy Digital CEO’su olan Mike Novogratz, Dogecoin’in bu yıl gerçekleştirdiği ralliyi finansal sisteme bir başkaldırış olarak ifade ederken Dogecoin’in çoğunluğunun “kumar değeri” taşıdığını dile getirdi.

Kripto boğası ve Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Dogecoin’in bu yıl yaptığı ralliyi finansal düzene bir başkaldırış olarak ifade etti.

Dogecoin çarşamba günü %50’den fazla yükselme kaydettikten sonra Novogratz CNBC’ye yaptığı bir röportajda, “Kripto devriminin ruhu ve ne ile ilişkin olduğunu düşündüğünüzde, Dogecoin’in başarısının arka tarafında eşsiz bir şey var. Bu biraz sisteme hareket çekmek gibi bir durum. İnsanlar şu anki finansal sistemden memnun değiller, ama sadece memnun değiller” dedi.

Novogratz aynı zamanda Dogecoin’in yükselmesinin sürdürülebilirliği konusundaki şüphelerini de dile getirdi fakat kısa pozisyon almanın da tehlikeli olabileceğini ifade etti. Dogecoin’in çoğunluğunun “kumar değeri” taşıdığını ifade eden Novogratz, arkasında hiçbir geliştirici ya da kurumun olmadığı için heyecan bir kere kaybolduğunda aşağıya yönlü uzun bir yolun olacağını belirtti.

Şaka amacı ile oluşturulan Dogecoin, Elon Musk’ın paylaşımları sonrası büyük bir yükselme kaydederek yıl başından bu yana 74 katına çıktı. Seneye 0,0090 cent civarında başlangıç yapan kripto para, şu an 0,6732 cent civarında bulunuyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version