Global

THODEX Yerli Kripto Para Borsası

Published

on

THODEX yerli kripto para borsasında erişim sağlanamıyor. Kripto paraların alım-satımına aracı olan THODEX kullanıcılarından gelen verilere göre borsada birçok işlem durduruldu ve hesaplara erişim sağlanamıyor. THODEX konu ile ilgili bir açıklamada bulunarak, 4-5 iş günü devam edecek bir bakım çalışmasında olduklarını bildirdi.

Geride bıraktığımız günlerde 2 milyon Dogecoin dağıtacağını bildirdikten sonra dikkatleri üzerine çeken Türkiye’de en çok kullanılan kripto para Borsalarından birisi olan THODEX’ kullanıcılarının paralarını çekememesi ve hesaplarına müdahale edememesi üstüne 20 Nisan’da açıklamada bulunarak sitelerinin bakım çalışmasında olduğunu dile getirmişti.

THODEX açıklamada, “Son zamanlarda borsamızda gerçekleşen çekim sorunları sebebi ile 20.04.2021 saat itibariyle planlı bakım çalışması gerçekleşecek ve çalışma yaklaşık 6 saat olacaktır. Bakım çalışmamızın sonrasında, tüm sorunları gidermiş şekilde tekrardan hizmetinizde olacağız.” İfadelerinde bulunmuştu.

Sosyal medyada borsayı kullanan bazı kullanıcıların probleminin çözülmediği ve polis eşliğinde THODEX’in merkezine gittikleri yönünde paylaşımlarının bulunması sonrasında THODEX‘ten bir açıklama daha geldi.

THODEX sürecin 4-5 iş günü süreceğini açıkladı

THODEX’ten yapılan açıklamada şu cümlelere yer verildi:

“Son 2 yıllık süreçte kripto varlıklara duyulan ilginin artış yapması ve büyük aktörlerin; sektöre dahil olması ile beraber, borsaların büyümesi ve yeni adımlara gitmesi de kaçınılmaz hale gelmiştir. İsmini anlaşma süreci tamamlandığında bildireceğimiz; dünya çapında bilinirliği olan banka ve fon şirketleri; uzun zamandır şirketimize yatırım yapmak istemekte ve ortaklık tekliflerinde bulunmaktadır.

Sizlere daha kaliteli ve iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini olumlu yönde değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin bitirilebilmesi için işlemlerin durdurulup; devir sürecinin tamamlanması yapılmaktadır. Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü devam edecektir. Bu süre zarfında kullanıcılarımıza tertipli bir olacak şekilde bilgilendirme sağlanacaktır.”

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version