Kripto Para

Kripto Para endüstrisini kurtarma fonu oluşturuluyor

Published

on

Binance CEO’su Changpeng Zhao, FTX’in iflasının arından endüstride etkilenebilecek olan kripto para şirketleri için bir kurtarma fonu oluşturma planlarından bahsetti.

Twitter üzerinden yapılan paylaşımda Binance’ın uzun vadede istikrarlı olan, fakat mevcut durumda likidite krizinden etkilenen kripto şirketleri için bir kurtarma fonu kurulacağını duyurdu. Kripto şirketlerinin kurulacak fon için uygun olup olmadıkları Binance Labs tarafından kontrol edilecek. Binance CEO’su diğer şirketleri de kurtarma fonuna yatırım yapmaya davet ederken kripto piyasasını daha hızlı toparlama çağrısında bulundu.

Zhao’nun duyurusunun ardından sektörün önemli isimlerinden destek mesajları gelmeye başladı. Bu isimlerden biri de Tron CEO’su Justin Sun oldu. Sun, böyle bir oluşumun endüstri için önemli olan geliştiricilerin ve girişimlerin bu tarz büyük krizlerden çıkması için faydalı olacağını düşünüyor.

En dikkat çekici yorum ise Crypto King adlı kullanıcının FTX’in de güçlü ancak likidite krizi içinde olduğu ve kurtarma fonuna dahil edilip edilmeyeceğini ima etmesiydi. Bu yoruma Zhao, “yalancılar ve dolandırıcılar, asla güçlü projeler olarak nitelendirilemez” diye cevap vererek, kurtarma fonunun diğer projeler için geçerli olduğunu söyledi.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version