Güncel Haberler

Erdoğan’dan hodri meydan çağrısı

Published

on

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti Grup Toplantısında açıklamalarda bulundu.
2023 yılının bütçesine dair ayrıntılı açıklamalarda bulunan Erdoğan, sosyal medya yasasına da değindi. Erdoğan konuşmasının bir bölümünde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi.

Kılıçdaroğlu’nun Amerika seyahatini ve son açıklamalarını eleştiren Erdoğan, şu sözleri kullandı:

“Bay Kemal… Madem kendine bu kadar güveniyorsun, madem siyaset tarzının doğruluğundan bu kadar eminsin, madem ülkenin ve milletin geleceğinde sorumluluk almak istiyorsun… Öyleyse hodri meydan!

Gücün yetiyorsa, yüreğin varsa, kendi özgür iradenle hareket edebiliyorsan seçimlerde çık karşımıza; birikimlerimizi, vizyonlarımızı, programlarımızı, projelerimizi, heyecanlarımızı yarıştıralım. Kararı milletimiz versin.

Yok eğer aday olmak istiyor ama birilerinin şantajına, baskısına, telkinine, tehdidine maruz kalarak bunu ilan edemiyorsan da korkma…

AK Parti’nin ülkemizde 20 yılda sağladığı huzur, adalet, hak, hukuk, özgürlük iklimi her bir vatandaşımız gibi senin de en büyük güvencendir.” dedi.

2023 seçimleri öncesinde Millet İttifakı’nın adayı belirsizliğini korumaya devam ediyor “altılı masa” denilen ve altı muhalefet partisinin bir araya gelmesiyle oluşan birlik, güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş vaadiyle toplantılar yapıyor.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version