Global

Dogecoin Rallisi Hız Kesmiyor

Published

on

Dogecoin rallisi hız kesmiyor. Dogecoin son 24 saatte ortalama %50 yükselme kaydederken, kripto para yatırımcıları Elon Musk’ın 8 Mayıs’ta ne söyleyeceğine odaklandı.

Dogecoin bir günde %50 civarında yükselme kaydederken, Bitcoin ve Ethereum düşüşe geçti.

Diğer altcoinler de Dogecoin ile beraber yükselme, Dash %14, Ethereum Classic %30 yükseliş kaydetti. Litecoin de 10 gün içinde %50’ye yakın yükselme yaşarken, XRP 10 günde %37 artış gösterdi.

Huntington Private Bank Yatırım Yönetim Direktörü Chad Oviatt kripto para piyasalarındaki yükselme ile ilgili, “Paranız var ve yatırım yapacak yer arıyorsanız bu tam da piyasada spekülasyonun oluştuğu yer ve kısa vadede büyük bir yükselme gördük. Burada heyecanı hissediyorsunuz” ifadelerinde bulundu.

Şaka amaçlı yaratılan Dogecoin, Elon Musk’ın paylaşımları sonrasında ciddi derecede bir yükseliş kaydederek yıl başından bu yana 74 katına çıktı. 2020 yılına 0,0090 cent civarında başlangıç yapan kripto para, şu an 0,6732 cent civarında ilerliyor.

Dogecoin, Elon Musk’ın 28 Nisan’daki ‘Dogefather’ ve 8 Mayıs’a vurgu yapan tweetinden sonra tekrardan bir yükseliş ivmesi yakalamıştı. 8 Mayıs’ta ABD’deki Saturday Night Life şovuna katılım gerçekleştirecek olan Musk’ın Dogecoin ile ilgili ne açıklayacağı merak konusu.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version