Global

Netflix’in Abone Sayısındaki Artışı, Düşüş Yaptı

Published

on

Netflix’in abone sayısındaki artış, aşı gelişmeleriyle birlikte piyasa beklentilerini karşılayamadı ve şirketin hisseleri yüzde 10’dan fazla değer kaybetti.

ABD’de aşılamaların hız kazandığı yılın ilk çeyreğinde Netflix’in abone sayısı beklentilerin altında kaldı. Piyasanın beklentisi 2021’in ilk çeyreğinde Netflix’in kullanıcı sayısını 6,29 milyon artırması yönündeyken, şirket bu sayıyı 3,98 milyon artırabildi. Bu düşüşün Kovid-19’un etkilerinin görece olarak azalmasından dolayı olduğunu söyleyen şirket, salgında yaşanan böylesine bir büyümenin şirketin 2021 sonuçlarına zarar vereceğini belirtti.

Netflix Forex Analiz

Pandemiyi avantaja çeviren ve bu durumdan en büyük kazancı sağlayan şirketlerden Netflix, mevcut açıklamalar doğrultusunda kazançlarını vermeye hazırlanıyor. Direnç hattı üzerinde yükseliş durumunda olsa da uzun vade direnç bölgesinde bulunduğu için olası düzeltme hareketi için destek seviyeleri takip edilmelidir. 566 $ üzerinde alımların devam etmesi durumunda ise, 586 $ direnci takip edilmelidir.

Destek : 536.26 ve 519.85
Direnç : 556.76 ve 566.53

Burada bulunan bilgiler yatırım, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Daha fazla analiz haberi için; https://bugunfinans.com/analizler/

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version