Bitcoin

JP Morgan Bitcoin İçin Zayıflık Uyarısı Yaptı

Published

on

JP Morgan Bitcoin İçin zayıflık uyarısında bulundu. Daha önce Bitcoin’de 146 bin dolarlık hedef fiyat belirten JPMorgan analistleri, kripto para piyasasındaki son hareketlerin sonrasından fonlardaki güçsüz harekete işaret ederek Bitcoin’de 60 bin dolar düzeyinin oldukça kritik olduğunu ifade etti.

Bitcoin ile ilgili daha önce iddialı hedef fiyatı belirten JPMorgan, bu sefer Bitcoin’de güçsüz duruma işaret etti.

İçlerinde Nikolaos Panigirtzoglou’nun da yer aldığı JPMorgan analistleri Bitcoin fonlarında gözlemlenen zayıf akışın olumsuz bir etki yaratabileceğine dikkat çekti. Analistler yakın zamanda Bitcoin’in 60 bin doların üstünde çıkamaması halinde ivme sinyallerinin çökebileceğini dile getirdi. Analistler son haftalarda kripto para fonlarında yüksek pozisyonların oluşturulmadığını belirtti.

Analistler fonlarda yaşanan söz konusu hareketliliğin geçen Kasım ayının sonu, Ocak ayı içinde ve Şubat ayının ortasındaki ivme ile benzer olduğuna vurgu yaptı.

Bitcoin kripto para Borsası Coinbase’in halka arz döneminde 64 bin 870 dolar seviyesini görerek rekor seviyelere çıkmış, takip eden dönemde ise sert düşüş ile 51 bin dolarlara kadar geri çekilmişti. Haftanın üçüncü işlem gününde Bitcoin 55 bin dolar düzeyinden işlem gördü.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version