Global

Volkswagen 84 Yıl Sonra ‘Voltswagen’ Oluyor

Published

on

Volkswagen ABD’deki operasyonu için şirketin ismini Voltswagen of America olarak değiştirmeye gidiyor. Şirketin isim kararı ile ilgili basın açıklamasını bilmeyerek yayımlaması ile ortaya çıktı.

Volkswagen, bir ay sonra bilgilendirmesini yapmayı planladığı basın açıklamasını pazartesi günü yanlışlıkla web sitesinde yayımladı. Yanlışlıkla ortaya çıkan açıklama, Volkswagen’ın ABD operasyonu için ismini Voltswagen of America olarak planını ortaya çıkarmış oldu.

Şirket sözcüsü konu ile ilgili bir yorumda bulunmazken konu ile ilgili bilgi sahibi kişiler basın açıklamasının doğruluğunu onayladılar.

Yanlışlıkla yayımlanan açıklamaya göre, şirketin ad değişikliğinin Mayıs ayında gerçekleştirilmesi ve Volkswagen’ın elektrikli teknolojilere yatırım planının kamusal bir anons olması beklentisindeydi.

Açıklamada, “Volkswagen mirasının temellerinin korunacağı” ifade ederken, şirketin benzinli arabalar için kullandığı koyu mavi amblemi yerine, yeni elektrikli arabalarda açık mavi tonlarında yeni bir logonun kullanılacağı dile getiriliyordu.

Daha fazla haber için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version