Güncel Haberler

Rekabet Kurumu Şirketlerin Aktarımlarını Onayladı

Published

on

Rekabet Kurumu internet sitesinde yayımlanan Kurul hükümleri uyarınca bazı şirketlerin aktarım işlemleri onay aldı.

Rekabet Kurulunun internet sitesinde yayımlanan Kurul hükümlerine göre, Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ ile Egmont International Holding A/S aracılığı ile ortak denetimi yapılan Doğan ve Egmont Yayıncılık ve Yapımcılık Ticaret AŞ’nin tek kontrolünün Doğan Şirketler Grubu Holding AŞ’ye aktarım işlemini uygun bulundu.

Halihazırda Kinesis Enerji Yatırımları AŞ’ye bağlı olan şirketlerin denetiminin Naturel Yenilenebilir Enerji Ticaret AŞ kontrolünde bulunan Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından aktarılmasına izin verildi.

Walgreens Boots Alliance, Inc’nin Türkiye’deki ve diğer hüküm alanlarındaki İlaç Toptan Satışı işkolu dahil olmak şartı ile sahip olduğu belirli işkollarının tek bir denetim yapılması adına AmerisourceBergen Corporation’a devralınması işlemi kabul etti.

Whirlpool (China) Co., Ltd’nin ortak kontrolünün Guangdong Galanz Household Appliances Manufacturing Co., Ltd. aracılığı ile devralınmasını onayladı.

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ paylarının Quick Sigorta AŞ ve Corpus Sigorta AŞ tarafından devralınması işlemine onay verildi.

Daha fazla haber için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

GLOBAL

Exit mobile version